Högkvalitativ badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenovering tryggt och säkert enligt dagens branschregler.
Badrumsrenovering
Proffsen på plattsättning och badrumsrenovering
Tillsammans med vår kunniga och serviceinriktade personal hjälper vi dig hela vägen från första inspirationssteget till det slutgiltigt resultat.
Ritning av badrum inför renovering
Rådgivning inom badrumsrenovering & ROT
Vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet inom badrumsrenovering. Som privatperson är du säkert medveten om fördelarna med att utnyttja ROT-avdraget vid badrumsrenovering.
Kakel för badrum
Badrumsinredning
Vi hjälper dig hitta rätt badrumsinredning som kakel och klinker som passar ditt tycke och smak. Ett stort plus är att du bara behöver vända dig till en och samma leverantör och slipper på så sätt att själv administrera flera tjänsteleverantörer.

Nytt badrum eller renovera det befintliga

Ge ditt badrum en makeover, vi hittar den bästa lösningen för din budget. 
Drömbadrum

Så bygger vi ditt drömbadrum

Oavsett om du bygger nytt badrum eller renoverar det befintliga är det ett stort projekt som kräver en omfattande arbetsinsats för att leva upp till dagens högt ställda krav och branschregler. Då är det viktigt med en erfaren samarbetspartner som vet vad du vill ha och kan se till att projektet genomförs enligt rådande normer.

Därför är vi på Joalin Bygg & Bad helt rätt val för dig som bor i Stockholm. Som beställare av våra produkter och tjänster kan vi erbjuda dig kompetent rådgivning och alla produkter som behövs för att genomföra ditt drömbadrum.

Byggnadsprocessen

Från första steget till färdigt badrum 
✓ Elektriker & rörmokare
✓ Rivning & sophantering
✓ Konstruktion
✓ Tätskikt & ev flytspackling 
✓ Plattsättning & fogning/silikon 
✓ Målning 
✓ Färdigställande 
✓ Slutbesiktning 

Tryggt och säkert enligt dagens branschregler
Våra anställda har behörighet och är noggrant utvalda för att vi ska kunna säkerställa den kvalitét vi utlovar på byggnationer av badrum och våtrum. 

✓ Byggkeramikrådet 
✓ PER 
✓ Säker El

Offertförfrågan

Kontakta oss via kontaktformuläret så tar vi kontakt med dig så fort vi kan. Om du hellre vill prata med oss så kan du även nå oss över telefon. 
Sök